مدیر خلاقیت خانه آسودن با تأکید بر اهمیت گردشگری غذایی و گسترش فرهنگهای مختلف در خوزستان، اعلام کرد که این مجموعه با رویکرد توجه به غذا، به بررسی و بیان فرهنگهای گوناگون غذایی پرداخته است.
صبح خوزستان – سارا فرزان، مدیر خلاقیت خانه آسودن با تأکید بر اهمیت گردشگری غذایی و گسترش فرهنگهای مختلف در خوزستان، اعلام کرد که این مجموعه با رویکرد توجه به غذا، به بررسی و بیان فرهنگهای گوناگون غذایی پرداخته است.
وی با اشاره به اینکه مرزهای ذائقه و فرهنگ غذایی خوزستان تاکنون محدود به همین استان بوده و کمتر به آزمودن طعمهای جدید پرداخته شده، افزود: در خانه آسودن این پتانسیل و اشتیاق وجود دارد که بتوانیم به این موضوع به شکل جدی تری توجه کنیم.
فرزان توضیح داد که بررسی فرهنگهای غذایی شهرهای مختلف ایران طی این مدت برای این مجموعه دریچه ای به فرهنگ آن شهرها بوده و در «خانه آسودن سمت ما» تلاش شده تا این فرهنگهای متنوع غذایی به ساده ترین شکل ثبت و با مردم منطقه به اشتراک گذاشته شود.
وی یکی از اهداف اصلی این مجموعه را بیان فرهنگهای غذایی سرزمین های مختلف و ارتباط آنها با فرهنگ اجتماعی مردم و تأثیر از تاریخ و جغرافیا دانست و افزود: با اجرای برنامههای منویی شهرها در خانه آسودن، در تلاش هستیم که این فرهنگها را با مردم خطه جنوب، بهویژه در اهواز، به اشتراک بگذاریم.
مدیر خلاقیت خانه آسودن با اشاره به برگزاری چهار رویداد در حوزه فرهنگ غذایی شهرها در اهواز اظهار کرد: رویکرد ما این بوده که به شهرها و آیین هایی که از پتانسیل مطلوبی در حوزه غذا و فرهنگ غذایی برخوردار هستند را با تهیه منوی غذایی اختصاصی در خانه آسودن معرفی و با شهروندان اهوازی به اشتراک بگذاریم.
وی همچنین اعلام کرد که تاکنون روز رشت، شیراز و بوشهر و منوی شب چلّه به دلیل برخورداری از فرهنگ غذایی غنی و متنوع در این مجموعه برگزار شده و برای سایر آیین ها و شهرهای ایران نیز بر اساس تقویم، برنامههای ویژهای در نظر گرفته شده است.
فرزان در پایان با اشاره به کمتوجهی به گردشگری غذا در ایران تصریح کرد: ما در خانه آسودن تلاش میکنیم تا با نگاهی متفاوت در بطن زندگی روزمره مخاطبان به سفره های غذایی متفاوت و آداب آن ها بپردازیم و با برنامه ریزی ویژه و ایده پردازی ، به ثبت و ترویج این فرهنگها کمک کنیم.