شنبه , 19 آبان 1403

رئیس واحد چهار و واحد چند فازی نمک زدایی نفت و گاز کارون خبر داد:

افزایش تولید با وارد مدار کردن ۴ حلقه چاه

رئیس واحد چهار و واحد چند فازی نمک زدایی نفت و گاز کارون گفت: اکنون ۴ حلقه چاه وارد مدار شد و چاه‌هایی که به هر دلیل بسته بودند وارد مدار شدند که نتیجه این کار کمک به افزایش تولید است.

به گزارش صبح خوزستان، ظهر یکشنبه ۵ شهریور جمعی از خبرنگاران استان خوزستان از بخش‌های مختلف شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب بازدید کردند.

در این بازدید رییس عملیات نگهداری و تعمیرات واحد نمک زدایی متمرکز شرکت نفت و گاز کارون، اظهار کرد: وظیفه ما تعمیر و نگهداری تجهیزات ثابت و سیار واحد نمک‌زدایی است، پروژه ردیف c واحد نمک‌زدایی در هفته دولت راه‌اندازی خواهد شد که راه‌اندازی آن به مدت ٣ ماه به طول انجامید.

علیپور با بیان اینکه با کمک واحد نگهداری، تعمیرات، HSE، بازرسی فنی و سایر واحدها توانستیم این واحد را آماده بهره‌برداری کنیم، افزود: در گذشته تجهیزات در این مکان نصب بوده اما فعال نشده‌اند که راه‌اندازی آنها با سیستم های کنترلی پیشرفته که جدیداً به صنعت نفت افزوده شده انجام شد.

در ادامه این بازدید قنبری سرپرست واحد نمک‌زدایی متمرکز عنوان کرد: این پروژه سال ۸۵ استارت خورد که در سال ۹۶ برای اولین بار به صورت EPC راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه این پروژه در دو فاز تعریف شده است، گفت: فاز اول در سال ۹۶ در دو ردیف A و B با ظرفیت ۱۱۰ هزار بشکه راه‌اندازی شد که تاکنون به دلیل تحریم‌های وضع شده به افتتاح نرسید، اما از سه ماه گذشته احیا پروژه ردیف C را به ظرفیت ۵۵هزار بشکه راه‌اندازی کرده‌ایم.

در ادامه رئیس واحد چهار و واحد چند فازی نمک زدایی نفت و گاز کارون گفت: به دلیل اینکه واحد ٢ فاز بخشی از سرپرستی است، در سال ٨۶ به‌منظور خارج کردن چاه‌های کم فشار یا افت فشار از مدار تاسیس شد که اکنون با نصب پمپ‌های دو فازی این چاه‌ها در مدار قرار گرفته‌اند.

زراسوند تصریح کرد: اکنون ۴ حلقه چاه وارد مدار شد و چاه‌هایی که به هر دلیل بسته بودند وارد مدار شدند که نتیجه این کار کمک به افزایش تولید است.

وی از راه‌اندازی یکی از پمپ‌های اکسین دو فازی خبر داد و گفت: با راه اندازی هریک از این پمپ ها پدیده بسوزی کاهش یافته و به تولید ظرفیت نفت و گاز در روز افزوده خواهد شد.

زراسوند با بیان اینکه راه‌اندازی دیگر پمپ‌های دوفازی در دستور کار است، تصریح کرد: با راه‌اندازی تمامی پمپ‌های دوفازی می‌توان حدود ٨٠ الی ٩٠ درصد پدیده بد سوزی را مهار کرد.

در ادامه رییس کارگاه مرکزی اهواز مدیریت تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشین آلات فرایندی گفت: این ذیل شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب است که مدیریت تعمیرات و تجهیزات و ماشین آلات فرایندی را انجام می‌هد.

وی با بیان اینکه در این کارگاه، مدیریت تعمیرات دو تا کارگاه مرکزی اهواز و آغاجری انجام می‌شود، افزود: کارگاه مرکزی اهواز کار پشتیبانی و تعمیرات تمام واحدهای مناطق نفت‌خیز اعم از تراشکاری، جوشکاری، شیرایمنی، توربین‌های مختلف را دارد.

گوهرنتاج زاده تصریح کرد: دربار سیم برق و سیم پیچی انواع الکتروموتور های زیر ١٠۵ کیلووات به این واحد جهت تعمیر و برطرف کردن ایرادات به این واحد ارسال می‌شوند.

رییس کارگاه مرکزی اهواز مدیریت تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشین آلات فرایندی بیان کرد: قسمت واحدهای توربین و بالانس وظیفه تعمیر انواع توربین‌های موجود در صنعت را دارد.

وی با بیان اینکه واحد جوشکاری انواع خدمات جوشکاری مخازن را انجام می‌دهد عنوان کرد: تمامی قطعاتی که توان ساخت آنها را نداریم خریداری ‌ده و به تعداد در انبار نگهداری می‌شود.

گوهرنتاج زاده بیان داشت: واحد تراشکاری، از چند واحد مجزا تشکیل شده و تمام خدمات و اقدامات جهت ساخت حفاری اعم از تراش انواع قطعات و تراش cnc در این واحد انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه سالانه چهل هزار شیرایمنی اورهال می‌شود، گفت: کار واحد شیرهای ایمنی، بررسی سفتی و لقی شیرهای مناطق است و در کارگاه مرکزی چک، تعمیر و بازسازی انجام می‌شود.

 

رحمان رضائی

اشتراک گذاری
https://sobhekhouzestan.ir/?p=2927

مطلب پیشنهادی

جشن بزرگ روز دانش آموز در اهواز برگزار شد

به گزارش صبح خوزستان، شامگاه چهارشنبه ۹ آبان ماه جشن بزرگی به مناسب روز دانش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *