جمعه , 30 شهریور 1403

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان:

٨٣ درصد میزان مصارف برق خانگی/میزان صادرات برق به صفر رسیده است

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با اشاره به صادرات برق گفت: اولویت اول شرکت تامین برق مردم است و صادرات برق را به دلیل همین اولویت به صفر رسانده تا میزان برق نیازی مصرف داخلی، تامین شود.

صبح خوزستان – محمود دشت بزرگ صبح چهارشنبه ٧ تیرماه در نشست خبری با رسانه‌های خوزستان اظهار کرد: با منابع موجود بیش از ١٠٠ پروژه در دست اجرا است که با بهره‌برداری آنها به جمع پروژه ها افزوده خواهند شد تا باعث تسهیل و پتانسیل های موجود شبکه در استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد شوند.

وی با اشاره به پیک بار و نیاز مصرف در سنوات گذشته، افزود: در سال گذشته پیک میزان مصرف ٨ هزار ٨٠۶ مگاوات در ١٨ مرداد به ثبت رسید که نیاز مصرف ٩ هزار ٩۵٨ مگاوات بود و مابه تفاوت آن مدیریت مصرف تلقی شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: نیاز مصرف را برای سال جاری با رشد ٢ درصد نسبت به سال گذشته یعنی ٨ و ٩٧۴ مگاوات پیش بینی کرده‌ایم در حالی که نیاز مصرف ١٠ هزار ٢٨٧ مگاوات است.

وی ادامه داد: در سال جاری پیک مصرفی که تا اکنون به ثبت رسید ٨ هزار ۵۶٠ مگاوات است که این عدد در سال گذشته ٨ هزار و ٨٠۶ مگاوات بود که نشان دهنده افزایش مصرف است.

دشت بزرگ بیان کرد: دما در سال جاری به نسبت سال گذشته شرایط معتدل تری داشته اما بار مصرف افزایش داشته است که در مقایسه با سال گذشته بار مصرف رشد ٣ درصدی داشته است.

وی با اشاره به متوسط سهم مصارف خانگی و صنعتی گفت: در فصل تابستان سهم درصد مصارف خانگی در شبکه برق ٨٣ درصد، مصارف صنعتی ١٣ درصد و ۴ درصد نیز سایر مصارف است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با بیان اینکه مصارف خانگی در تابستان ٧ هزار ٣١٠ مگاوات است افزود: در فصل زمستان نیز مصارف خانگی ۴۶ درصد، مصارف صنعتی ۵٠ درصد و ١۴ درصد نیز سایز مصارف هستند.

وی تشریح کرد: تولید روی دوم سکه جهت بگم سریه مصارف در استان است که در چهار بخش نیروگاه های آبی حرارتی، صنعتی و نیروگاه های مقیاس کوچک هستند.

دشت بزرگ ادامه داد: انتطار ما برای تولید در بخش نیروگاه آبی بیش از ۵ هزار ١٠٠ مگاوات، نیروگاه حرارتی ۴ هزار و ٢٠٠ مگاوات، نیروگاه صنعتی ٧٠٠ مگاوات، نیروگاه مقیاس کوچک ٩٠ مگاوات است که به شبکه برق تزریق کنند

وی خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط متفاوتی که در استان خوزستان داریم این نیروگاه‌ها بعضا به دلایلی ممکن است با خروج اظطراری مواجه شوند، که باعث خاموشی هایی نیز می‌شوند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: در بخش مدیریت مصرف صنایع شرکت برق منطقه ای ٣۵ شرکت را مدیریت می‌کند تا در ١٣ هفته روزهای گرم سال میزان مدیریت مصرف و مصارف عمومی پایدار باقی بماند.

وی تصریح کرد: برق منطقه‌ای برای مواجه با پیک سرمایه گذاری کلانی انجام داد که رتبه اول را در بین شرکت های برق منطقه ای کشور را دارد.

دشت بزرگ با اشاره به پروژه‌های توسعه‌ای جهت برای کنترل پیک امسال، عنوان کرد: از سال گذشته ١۶ پروژه پست و ١٠ پروژه خط به طول ١٩٩ انجام شده که در مجموع اعتبار آنها ۵۴ هزار ۴٣۴ میلیارد ریال بوده است.

وی افزود: ۴٢ پروژه برای عبور از پیک در دستور کار داشته ایم ٢۶ پروژه به تناسب منابع مالی اجرایی شد و ٩ پروژه نیز ملی و در اولیت وزارت نیرو بود و از این تعداد ٧ پروژه به نتیجه رسید و ٢ پروژه دیگر در روز های آینده به ثمر خواهند رسید.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان افزود: طبق تفاهم نامه ای با شرکت مهندسی توسعه نفت انجام شد مقرر گردید ۶۵٠ مگاوات از ظرفیت نیروگاه غرب کارون برای تامین بار شبکه استفاده شود.

وی تصریح کرد: در رابطه با وضعیت رشد مصرف روزهایی گذشته، در بعضی موانع ١٠٠٠ مگاوات افزایش مصرف رخ داده که مورد انتظار نبوده است، مشترکین باید مصرف روزنانه خود را مدیریت کنند تا شرایط پایداری داشته باشیم.

دشت بزرگ تصریح کرد: نیروگاه ۵٠٠ مگاواتی شرکت فولاد خوزستان در مرحله احداث و در دستور کار فولاد است که مصرف خود را از نیروگاه خود تامین کنند تا بار مصرفی آن جدا شود.

وی با اشاره به صادرات برق گفت: اولیت اول شرکت تامین برق مردم است و صادرات برق را به به دلیل همین اولویت به صفر رسانده تا میزان برق نیازی مصرف داخلی، تامین شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان  ادامه داد: صادرات برق موضوعی فرا استانی و در سطح ملی، در یک بازه زمانی صورت می‌گیرد، دو خط صادراتی از خوزستان به عراق داریم اما در حال حاضر صادرات برق به کشور عراق به صفر رسیده است.

وی تصریح کرد: اتفاقات و حوادث در شبکه برق در سراسر دنیا رخ خواهد داد، که به عوامل مختلف بستگی دارد که برخی از آنها به تکنولوژی تجهیزات برمی‌گردد، که در حال بومی سازی و ساخت تجهیزات در کشور هستیم و استان خوزستان پیشرو در این باره در کشور است.

دشت بزرگ ادامه داد: برخی موراد حوادث بستگی به عمر و فرسودگی تجهیزات دارد و علاوه بهینه سازی ها، تمام تلاش ما این است که این اتفاقات را به حداقل برسانیم.

خبرنگار: سعید رضائی

اشتراک گذاری
https://sobhekhouzestan.ir/?p=2086

مطلب پیشنهادی

تکمیل فاز دو پالایشگاه هویزه، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای کاهش هزینه‌ها است

صبح خوزستان  – به نقل از روابط‌عمومی شرکت پالایش گاز هویزه خلیج فارس، کیانی با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *