شنبه , 17 آذر 1403

مدیرکل دامپزشکی خوزستان:

سال گذشته ۱۷۰ تن گوشت غیر بهداشتی معدوم شد

مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: در سال گذشته ١٧٠ تن گوشت به‌ دلیل عدم رعایت موارد بهداشتی بهداشتی ضبط و معدوم سازی شد.

صبح خوزستان – ناصر عسگری‌فرد چهارشنبه ٢٠ اردیبهشت ماه در همایش غذای حلال با محوریت ذبح و صید شرعی اظهار کرد: نظارت شرعی و بهداشتی دو بال مواد غذایی حلال و بهداشتی هستند که تفکیک پذیر نیستند.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه صنعت حلال در کل دنیا وجود دارد، گفت: صنعت حلال در کشورهای غربی و جوامع اسلامی روز افزودن است، زیرا به این موضوع پی برده‌اند که غذای حلال از موارد بهداشتی هم سالم‌تر است.

وی ادامه داد: در سطح خوزستان ٢٣ کشتارگاه سنتی و صنعتی دام و ٨ کشتارگاه طیور فعال هستند که در سال جاری بر این تعداد اضافه می‌شود.

عسگری فرد ادامه داد: در سال گذشته ۶٢٠ هزار راس دام سبک و ٧۴ زهرا راس دام سنگین تحت نظارت بهداشتی کشتار شدند.

وی ادامه داد: در این مدت نیز ٨ هزار و ١٢٠ تن گوشت دام سبک و ١٢ هزار ١۵٠ تن دام سنگین نیز با نظارت بهداشتی وراد بازار شد.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان عنوان کرد: در سال گذشته ١٧٠ تن گوشت به‌دلیل عدم رعایت موارد بهداشتی بهداشتی ضبط و معدوم سازی شد.

وی تصریح کرد: ٣٩ میلیون قطعه مرغ در سال گذشته کشتار و حاصل آن تزریق ۶٨ هزار تن گوشت بهداشتی، سالم و شرعی به بازار بود.

عسگری فرد در ادامه مطلب فوق افزود: از این موارد ٣٣٠ تن گوشت مرغ تقیصه بهداشتی و شرعی داشته که ضبط و معدوم سازی شدند.

 

خبرنگار: سعید رضائی

اشتراک گذاری
https://sobhekhouzestan.ir/?p=2705

مطلب پیشنهادی

سرانه مصرف گوشت در کشور ۳۵گرم است/ مصرف لبنیات نصف استاندارد

صبح خوزستان – علیرضا رئیسی امروز، چهارشنبه، در نشست خبری در وزارت بهداشت با اصحاب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *