مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: در سال گذشته ١٧٠ تن گوشت به دلیل عدم رعایت موارد بهداشتی بهداشتی ضبط و معدوم سازی شد.
صبح خوزستان – ناصر عسگریفرد چهارشنبه ٢٠ اردیبهشت ماه در همایش غذای حلال با محوریت ذبح و صید شرعی اظهار کرد: نظارت شرعی و بهداشتی دو بال مواد غذایی حلال و بهداشتی هستند که تفکیک پذیر نیستند.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه صنعت حلال در کل دنیا وجود دارد، گفت: صنعت حلال در کشورهای غربی و جوامع اسلامی روز افزودن است، زیرا به این موضوع پی بردهاند که غذای حلال از موارد بهداشتی هم سالمتر است.
وی ادامه داد: در سطح خوزستان ٢٣ کشتارگاه سنتی و صنعتی دام و ٨ کشتارگاه طیور فعال هستند که در سال جاری بر این تعداد اضافه میشود.
عسگری فرد ادامه داد: در سال گذشته ۶٢٠ هزار راس دام سبک و ٧۴ زهرا راس دام سنگین تحت نظارت بهداشتی کشتار شدند.
وی ادامه داد: در این مدت نیز ٨ هزار و ١٢٠ تن گوشت دام سبک و ١٢ هزار ١۵٠ تن دام سنگین نیز با نظارت بهداشتی وراد بازار شد.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان عنوان کرد: در سال گذشته ١٧٠ تن گوشت بهدلیل عدم رعایت موارد بهداشتی بهداشتی ضبط و معدوم سازی شد.
وی تصریح کرد: ٣٩ میلیون قطعه مرغ در سال گذشته کشتار و حاصل آن تزریق ۶٨ هزار تن گوشت بهداشتی، سالم و شرعی به بازار بود.
عسگری فرد در ادامه مطلب فوق افزود: از این موارد ٣٣٠ تن گوشت مرغ تقیصه بهداشتی و شرعی داشته که ضبط و معدوم سازی شدند.
خبرنگار: سعید رضائی
https://sobhekhouzestan.ir/?p=2705